Exxellence » Werken bij Exxellence » Vacatures en stages » Tester / Quality Engineer

Werken bij Exxellence

Tester / Quality Engineer

Wil je jouw creativiteit toepassen om goede oplossingen voor onze klanten te realiseren? Heb je al ervaring met softwareontwikkeling, maar heb je het gevoel dat je niet snel genoeg bijleert? Vind je samenwerking in een team prettig en denk je dat dit jouw doorgroeimogelijkheden kan versterken?
Kom dan eens met ons praten!

WAAR GA JE JE BIJ EXXELLENCE MEE BEZIG HOUDEN?

Als software tester bij Exxellence word je onderdeel van een multidisciplinair scrum team en ben je tevens ook onderdeel van het quality-team. Samen met jouw collega’s ben je bezig met het inrichting en schrijven van automatische testen en met Continuous Deployment mogelijk maken. Verder coach en begeleid je junior testers en help je de organisatie de kwaliteit van onze producten en diensten naar hogere niveau te tillen en te waarborgen. Kwaliteit is bij ons geen aparte fase maar een integraal onderdeel.

DIT HEB JIJ IN JE MARS

  • Je hebt HBO/WO denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring (TMAP, ISTQB)
  • Je hebt ervaring met automatisch testen
  • Je bent een teamplayer, communicatief vaardig, praktisch en analytisch ingesteld
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt affiniteit met performance testen (JMeter)
  • Je hebt affiniteit met Selenium, Robot Framework

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Kune Group is een informeel en open bedrijf: voor eigen initiatieven krijg je veel ruimte. Bij ons kun je groeien in je kennis en vaardigheden en ga je werken in een dynamische, uitdagende omgeving. We vinden het belangrijk dat je blijft ontwikkelen, dus kun je bij ons opleidingen volgen, onderzoeken doen en experimenteren. En natuurlijk krijg je een goed salaris en hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

OVER KUNE GROUP

Wij maken software voor (semi)overheidsinstellingen dat ontwikkelproces vraagt om optimale samenwerking en creativiteit. Daarin gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en omarmen we het agile-gedachten. Onze processen zijn daarom volgens Scrum ingericht.

Exxellence is onderdeel van de Kune Group. De 150 collega’s die binnen het bedrijf werken onderscheiden zich door hun nieuwsgierigheid, passie voor nieuwe technologie en oog voor detail. Met de bedrijven Exxellence, SMQ en VeloA helpt Kune Group overheden bij het klantgericht, eenvoudig, begrijpelijk en transparant maken van informatiestromen.

HEBBEN WE JOUW INTERESSE GEWEKT?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet en neem contact op met onze HR-afdeling, op 074 – 71 10 268.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Upload hier je cv. Graag in Word of PDF-formaat. Let op: het bestand mag maximaal 1 MB groot zijn.*

Actueel

Wij breiden uit!

Wij breiden uit!

Vanaf vandaag gaan Zaaksysteem.nl en Exxellence Groep verder als één organisatie. Zaaksysteem.nl is een specialist op het gebied van zaakgericht werken voor Nederlandse overheidsorganisaties. De add-on acquisitie is de eerste stap in de buy-and-build strategie...

Kunnen wij u en uw zelfstandigen helpen in deze Coronacrisis?

Kunnen wij u en uw zelfstandigen helpen in deze Coronacrisis?

Iedereen is in de ban van het Coronavirus. Allerlei organisaties werken samen om nieuwe besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Zo hebben het kabinet, de provincie en gemeenten verschillende maatregelen getroffen om ondernemers die in de...

Update Coronavirus

Update Coronavirus

Wij begrijpen dat de wereldwijde verspreiding van het coronavirus vragen en zorgen bij u oproept. Het gaat ons allen aan. Zoals u van ons gewend bent, doen wij er alles aan om onze service en dienstverlening ook in deze tijd te garanderen. Uit voorzorg voor onze...

Kune Group wordt Exxellence Groep

Kune Group wordt Exxellence Groep

Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Exxellence en SMQ, voorheen onderdeel van de Kune Group. Gezamenlijk zullen Exxellence en SMQ de Exxellence Groep vormen. Exxellence is een belangrijke aanbieder van softwareoplossingen waarmee overheden en...

© Exxellence Groep

Powered by Brandeniers

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)