Exxellence » Werken bij Exxellence » Vacatures en stages » Tester / Quality Engineer

Werken bij Exxellence

Tester / Quality Engineer

Wil je jouw creativiteit toepassen om goede oplossingen voor onze klanten te realiseren? Heb je al ervaring met softwareontwikkeling, maar heb je het gevoel dat je niet snel genoeg bijleert? Vind je samenwerking in een team prettig en denk je dat dit jouw doorgroeimogelijkheden kan versterken?
Kom dan eens met ons praten!

WAAR GA JE JE BIJ EXXELLENCE MEE BEZIG HOUDEN?

Als software tester bij Exxellence word je onderdeel van een multidisciplinair scrum team en ben je tevens ook onderdeel van het quality-team. Samen met jouw collega’s ben je bezig met het inrichting en schrijven van automatische testen en met Continuous Deployment mogelijk maken. Verder coach en begeleid je junior testers en help je de organisatie de kwaliteit van onze producten en diensten naar hogere niveau te tillen en te waarborgen. Kwaliteit is bij ons geen aparte fase maar een integraal onderdeel.

DIT HEB JIJ IN JE MARS

  • Je hebt HBO/WO denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring (TMAP, ISTQB)
  • Je hebt ervaring met automatisch testen
  • Je bent een teamplayer, communicatief vaardig, praktisch en analytisch ingesteld
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt affiniteit met performance testen (JMeter)
  • Je hebt affiniteit met Selenium, Robot Framework

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Kune Group is een informeel en open bedrijf: voor eigen initiatieven krijg je veel ruimte. Bij ons kun je groeien in je kennis en vaardigheden en ga je werken in een dynamische, uitdagende omgeving. We vinden het belangrijk dat je blijft ontwikkelen, dus kun je bij ons opleidingen volgen, onderzoeken doen en experimenteren. En natuurlijk krijg je een goed salaris en hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

OVER KUNE GROUP

Wij maken software voor (semi)overheidsinstellingen dat ontwikkelproces vraagt om optimale samenwerking en creativiteit. Daarin gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en omarmen we het agile-gedachten. Onze processen zijn daarom volgens Scrum ingericht.

Exxellence is onderdeel van de Kune Group. De 150 collega’s die binnen het bedrijf werken onderscheiden zich door hun nieuwsgierigheid, passie voor nieuwe technologie en oog voor detail. Met de bedrijven Exxellence, SMQ en VeloA helpt Kune Group overheden bij het klantgericht, eenvoudig, begrijpelijk en transparant maken van informatiestromen.

HEBBEN WE JOUW INTERESSE GEWEKT?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet en neem contact op met onze HR-afdeling, op 074 – 71 10 268.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Upload hier je cv. Graag in Word of PDF-formaat. Let op: het bestand mag maximaal 1 MB groot zijn.*

Actueel

Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Onze consultants praten elke dag met de markt. Zij bezoeken klanten en ondersteunen met adviezen en uitvoerende werkzaamheden. Het komt vaak voor dat een eenvoudige suggestie verbaasde gezichten oplevert, “Oh, kan dat ook? Wat handig, dat wisten we niet”. Een gemiste...

DSO presentatie Exxellence

DSO presentatie Exxellence

Kune Group heeft de ontwikkelingen rond de Omgevingswet en de impact voor haar klanten de afgelopen jaren nauwlettend gevolgd. Inmiddels hebben we met onze bedrijven Exxellence, SMQ en VeloA een aantal diensten ontwikkeld. Ook de vertaling naar het Exxellence...

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Inmiddels is gemeente Asten live gegaan met versie 7.1 en Ellen. Gemeente Asten is hiermee de eerste gemeente die gebruik maakt van Ellen. De upgrade van KCS mobiel naar Ellen is voorspoedig verlopen en de eerste reacties vanuit de buitendienst zijn positief.

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)