Exxellence » Waarom Exxelence? » Samen Exxelleren

Samen Exxelleren

Samen met u op weg naar een overheid die informatie- en communicatiestromen eenvoudig heeft ingericht.”

Exxellence is meer dan alleen een softwareleverancier. We trekken samen op om de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven te optimaliseren. Exxellence is een Software Service Organisatie: naast leverancier zijn wij implementatiepartner, adviseur en dienstverlener. We kijken verder dan ons eigen product. Het gaat ook om vereenvoudigen van processen en het werken van communicatie naar interactie. We weten dat we met onze software uw organisatie beter bereikbaar maken en u daarmee plaats-, tijd- en mediumonafhankelijk kunnen laten werken.

Samen Exxelleren betekent samen kiezen welke tools nodig zijn om de beste de dienstverlening aan de inwoners te bieden, zodat deze de optimale dienstverlening ontvangt. Bovendien zorgen we voor de implementatie die bij u past. Exxellence maakt gebruik van een duale aanpak. Enerzijds kunt u kiezen voor een totaaloplossing voor front-, mid- en backofficeoplossingen in software. Anderzijds is het bij Exxellence mogelijk voor slimme aansluitingen op bestaande oplossingen van externe partijen. Onze systemen bieden u de vrijheid en openheid om gemakkelijke aansluiting mogelijk te maken.

Actueel

Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Onze consultants praten elke dag met de markt. Zij bezoeken klanten en ondersteunen met adviezen en uitvoerende werkzaamheden. Het komt vaak voor dat een eenvoudige suggestie verbaasde gezichten oplevert, “Oh, kan dat ook? Wat handig, dat wisten we niet”. Een gemiste...

DSO presentatie Exxellence

DSO presentatie Exxellence

Kune Group heeft de ontwikkelingen rond de Omgevingswet en de impact voor haar klanten de afgelopen jaren nauwlettend gevolgd. Inmiddels hebben we met onze bedrijven Exxellence, SMQ en VeloA een aantal diensten ontwikkeld. Ook de vertaling naar het Exxellence...

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Inmiddels is gemeente Asten live gegaan met versie 7.1 en Ellen. Gemeente Asten is hiermee de eerste gemeente die gebruik maakt van Ellen. De upgrade van KCS mobiel naar Ellen is voorspoedig verlopen en de eerste reacties vanuit de buitendienst zijn positief.

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)