Exxellence » Onze software » Exxellence Suite 8.1

Exxellence Suite 8.1

Met de Exxellence Suite kunnen overheidsorganisaties zaakgericht werken. De implementatie van de Suite zorgt voor een optimale inrichting van uw ICT-architectuur. Uw klant staat centraal en u heeft een gedegen en voor iedereen begrijpelijke totaaloplossing in huis. De Exxellence Suite is gebaseerd op open standaarden en diverse overheidsthema’s en richtlijnen die van belang zijn voor het behalen van uw dienstverleningsdoelen. De Exxellence Suite bestaat uit diverse producten die zowel gezamenlijk als los van elkaar geïmplementeerd kunnen worden. Daarnaast werken we momenteel aan diverse taakspecifieke ‘Ellen applicaties’ die uw medewerkers nog beter ondersteunen in hun werkzaamheden. Met deze flexibiliteit bepalen we samen welke tools voor uw overheidsinstantie nodig zijn om de beste dienstverlening te bieden.

Versie 8.1

In het voorjaar van 2020 heeft Exxellence haar nieuwe Exxellence Suite 8.1 uitgebracht. In deze nieuwste versie zijn weer een aantal handige functionaliteiten en aanpassingen doorgevoerd. Zo is het voor klanten met Alfresco mogelijk om direct documenten te bewerken, zonder deze eerst te hoeven down- en uploaden. Ook is het mogelijk om een eindverantwoordelijke per afdeling toe te voegen en betrokkenen bij een zaak te wijzigen. We kunnen hier niet alle functionaliteiten van de Exxellence Suite tot in detail benoemen. Wel kunnen we in hoofdlijnen vertellen wat er in de 8.1 versie is opgeleverd. Wilt u de nieuwste functionaliteiten zelf ervaren en geholpen worden door onze experts? Plan dan gerust een afspraak of webinar in!

Bewerken van documenten

Klanten die Alfresco gebruiken, kunnen met versie 8.1 gebruik gaan maken van het direct bewerken van documenten. Op Alfresco is namelijk een Sharepoint interface beschikbaar en dat protocol is benodigd voor direct bewerken. Een KCS medewerker kan met deze functionaliteit direct een document openen vanuit het KCS om te gaan bewerken, zonder deze eerst te downloaden en uploaden.
Het in- en uitchecken van documenten blijft ook gewoon beschikbaar naast het bewerken van documenten.

Eindverantwoordelijke afdeling

In de nieuwe 8.1 versie kan bij de zaak een eindverantwoordelijke afdeling worden toegevoegd. Dit is handig in het proces om zaken te vernietigen ofwel over te brengen. Zo heb je snel inzichtelijk welke afdeling verantwoordelijk is voor dit proces. Dit is vooral handig bij zaaktypes die door meerdere afdelingen opgepakt kunnen worden, bijvoorbeeld de zaaktype klacht, waarbij je dus niet aan het zaaktype kan zien welke afdeling verantwoordelijk is voor vernietiging of overbrenging.

Binnenkort beschikbaar: eenmalig inloggen met DigiD

Exxellence is momenteel bezig om haar DigiD adapter te vervangen door een nieuwere versie (DigiD 4). Dit biedt vooral voordelen voor burgers. Wanneer een burger is ingelogd met DigiD in een ander digitaal loket, en ze willen inloggen bij het Digitale Loket van de gemeente, geleverd door Exxellence, dan zullen zij niet meer opnieuw hoeven in te loggen.

Postkamer performance

De architectuur van de postkamer is gewijzigd zodat de postkamer bestanden sneller worden opgehaald. Functioneel is er niets veranderd.

Wat kon u al van ons kon verwachten

Graag benoemen wij nog enkele functionaliteiten die wij in een eerdere versie hebben gerealiseerd. Hieronder worden enkele voorbeelden genoemd, uiteraard kunnen wij u een demonstratie geven van wat onze Exxellence Suite nog meer kan.

Met de Exxellence Suite kun je;
• digitaal ondertekenen;
• de AVG wetgeving implementeren;
• e-mails koppelen aan een zaak;
• notificaties ontvangen of versturen bij wijzigingen in een zaak;
• gemakkelijk extra informatie uitvragen bij de inwoners of ondernemer;

En dan hebben we nog lang niet alle voordelen en functionaliteiten gehad.

Voorbereid op de Common Ground

Voordat 7.0 was ontwikkeld, was het noodzakelijk om alle functionaliteit rond de zaakverwerking op 1 server te plaatsen: de zaakafhandeling, raadplegingen in het gegevens magazijn, de pdf–generator, etc. Vanaf versie 7.0 kunnen de belangrijkste services verdeeld worden over meerdere servers. Dit zorgt voor een sterke verbetering van de performance en de schaalbaarheid van de Suite. Een belangrijke randvoorwaarde voor de ondersteuning van de Common Ground.

Actueel

Wij breiden uit!

Wij breiden uit!

Vanaf vandaag gaan Zaaksysteem.nl en Exxellence Groep verder als één organisatie. Zaaksysteem.nl is een specialist op het gebied van zaakgericht werken voor Nederlandse overheidsorganisaties. De add-on acquisitie is de eerste stap in de buy-and-build strategie...

Kunnen wij u en uw zelfstandigen helpen in deze Coronacrisis?

Kunnen wij u en uw zelfstandigen helpen in deze Coronacrisis?

Iedereen is in de ban van het Coronavirus. Allerlei organisaties werken samen om nieuwe besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Zo hebben het kabinet, de provincie en gemeenten verschillende maatregelen getroffen om ondernemers die in de...

Update Coronavirus

Update Coronavirus

Wij begrijpen dat de wereldwijde verspreiding van het coronavirus vragen en zorgen bij u oproept. Het gaat ons allen aan. Zoals u van ons gewend bent, doen wij er alles aan om onze service en dienstverlening ook in deze tijd te garanderen. Uit voorzorg voor onze...

Kune Group wordt Exxellence Groep

Kune Group wordt Exxellence Groep

Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Exxellence en SMQ, voorheen onderdeel van de Kune Group. Gezamenlijk zullen Exxellence en SMQ de Exxellence Groep vormen. Exxellence is een belangrijke aanbieder van softwareoplossingen waarmee overheden en...

© Exxellence Groep

Powered by Brandeniers

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)