Exxellence » Normen, standaarden & certificeringen » ENSIA / DigiD audit TPM

ENSIA / DigiD audit TPM

Ook in 2018 zijn de Exxellence Suite en de Interactieve Voormelding geslaagd voor de ‘Norm ICT-beveiligingsassessments DigiD versie 2.0’.

Hiermee zijn wij in staat om TPM-verklaringen aan onze klanten te verstrekken voor Exxellence Suite 6.1, 6.2 én de nieuwe 7.0, en ook de Voormeldingapplicatie versie 2.2.

Goed nieuws dus voor onze klanten, want hiermee voldoen zij aan de eisen die ENSIA en DigiD provider Logius aan hen stelt.

Actueel

Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Onze consultants praten elke dag met de markt. Zij bezoeken klanten en ondersteunen met adviezen en uitvoerende werkzaamheden. Het komt vaak voor dat een eenvoudige suggestie verbaasde gezichten oplevert, “Oh, kan dat ook? Wat handig, dat wisten we niet”. Een gemiste...

DSO presentatie Exxellence

DSO presentatie Exxellence

Kune Group heeft de ontwikkelingen rond de Omgevingswet en de impact voor haar klanten de afgelopen jaren nauwlettend gevolgd. Inmiddels hebben we met onze bedrijven Exxellence, SMQ en VeloA een aantal diensten ontwikkeld. Ook de vertaling naar het Exxellence...

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Inmiddels is gemeente Asten live gegaan met versie 7.1 en Ellen. Gemeente Asten is hiermee de eerste gemeente die gebruik maakt van Ellen. De upgrade van KCS mobiel naar Ellen is voorspoedig verlopen en de eerste reacties vanuit de buitendienst zijn positief.

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)