Exxellence » Normen, standaarden & certificeringen » ENSIA / DigiD audit TPM

ENSIA / DigiD audit TPM

Ook in 2018 zijn de Exxellence Suite en de Interactieve Voormelding geslaagd voor de ‘Norm ICT-beveiligingsassessments DigiD versie 2.0’.

Hiermee zijn wij in staat om TPM-verklaringen aan onze klanten te verstrekken voor Exxellence Suite 6.1, 6.2 én de nieuwe 7.0, en ook de Voormeldingapplicatie versie 2.2.

Goed nieuws dus voor onze klanten, want hiermee voldoen zij aan de eisen die ENSIA en DigiD provider Logius aan hen stelt.

Actueel

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Gemeente Asten Live met versie 7.1 en Ellen.

Inmiddels is gemeente Asten live gegaan met versie 7.1 en Ellen. Gemeente Asten is hiermee de eerste gemeente die gebruik maakt van Ellen. De upgrade van KCS mobiel naar Ellen is voorspoedig verlopen en de eerste reacties vanuit de buitendienst zijn positief.

Gemeente Hulst live met Key2Subsidies

Gemeente Hulst live met Key2Subsidies

De gemeente Hulst is kortgeleden live gegaan met Key2Subsidies. De laatste zaken worden verder gestroomlijnd en geoptimaliseerd. Met de livegang is de gemeente Hulst in staat om subsidies te verstrekken en beheersen. Ook is het mogelijk om de procesgang op alle...

Smart Nation Curacao live met VOG en vestigingsvergunning

Smart Nation Curacao live met VOG en vestigingsvergunning

 1 juli is Curacao is live gegaan met de uitgifte van verklaringen omtrent gedrag en vestigingsvergunning als processen in de Exxellence Suite. VOGZowel de aanvraag van de Verklaring omtrent Gedrag alsmede de controle en de afhandeling worden afgehandeld met het...

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)