Haal meer uit uw zaaksysteem #Wistjedat

Onze consultants praten elke dag met de markt. Zij bezoeken klanten en ondersteunen met adviezen en uitvoerende werkzaamheden. Het komt vaak voor dat een eenvoudige suggestie verbaasde gezichten oplevert, “Oh, kan dat ook? Wat handig, dat wisten we niet”. Een gemiste kans voor alle gebruikers die op dit moment niet het optimale uit de software halen. Wij ondersteunen onze gebruikers graag met interessante en nuttige tips.

Om deze reden hebben we de rubriek “wistjedat” in het leven geroepen. In deze rubriek delen we regelmatig inspiratie en tips over het gebruik van de software. En als je de suggesties helemaal niet herkent? Dan is dat natuurlijk des te meer reden om het gesprek met Michiel, Remi, Stefan, Walter Leroy of Lisa aan te gaan als ze bij u zijn. Kunt u niet wachten? Onze collega’s van support staan uiteraard gewoon voor u klaar en helpen u graag verder!

Wistjedat:

Het zaaksysteem ook te gebruiken is met automatische stappen?

o    In de zaakprocessen is het nu ook mogelijk om een automatische stap te zetten. Zo kunnen we zonder tussenkomst van een medewerker zaken doorzetten naar de backoffice en eventueel ook direct afsluiten.

U processen in het Exxellence Zaaksysteem ook met een druk op de knop kunt documenteren?

o    Wanneer je een nieuw proces hebt ingericht en de proceseigenaar of gebruiker een overzicht van deze inrichting mee wilt geven, kunt u daartoe door één druk op de knop het inrichtingsdocument opleveren.

U notificaties kunt ontvangen wanneer een document beschikbaar komt?

o    Vaak staan zaken te wachten tot documenten beschikbaar komen. Met de notificatieservice kan bij het beschikbaar komen van de documenten een automatische e-mail verzonden worden/

Documenten ook digitaal ondertekend kunnen worden?

o    Met de ValidSign functionaliteit kunnen documenten vanuit het KCS ook digitaal ondertekend worden.

U ook gebruik kunt maken van automatisch inloggen op het KCS.

o    Door gebruik te maken van je Windows login kunt u ook automatisch inlogen op het KCS.