WEBINAR ZAAKSYSTEMEN

Is uw gemeente toe aan een nieuw zaaksysteem? Bekijk dan ook de mogelijkheden van het Exxellence zaaksysteem. Met de Exxellence Suite wordt zaakgericht werken optimaal ondersteund. De Exxellence Suite kan worden ingezet als totaaloplossing en kan eveneens aan worden gesloten op bestaande oplossingen van externe partijen. Er is dus altijd een manier om de Exxellence Suite te integreren in uw gemeente. En wij helpen u daarbij, want wij zijn meer dan alleen softwareleverancier. We zijn implementatiepartner, adviseur en dienstverlener. We zijn totaalontzorger. Samen met u zorgen we voor de beste oplossing voor uw instantie.

Enkele voordelen van het Exxellence Suite:

 • Leverbaar als lokale installatie en als SAAS;
 • Standaard koppelingen met backoffice applicaties beschikbaar; 
 • Beschikking over standaard managementrapportages;
 • Software verkrijgbaar zonder aan te besteden;
 • Alfresco als onderliggen DMS wordt ondersteund;
 • Binnen een half jaar up and running.

  Meer informatie is te vinden op de website van Exxellence.

  UITNODIGING WEBINAR

  Veel organisaties zijn al naar volle tevredenheid overgestapt op het Zaaksysteem van Exxellence. Bent u ook toe aan de volgende stap?

  Wij van Exxellence nodigen u van harte uit voor het webinar op donderdag 23 mei van 10 tot 11:30 uur.

  Deze sessie is bestemd voor medewerkers van overheidsorganisaties en er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Het aantal deelnemers is beperkt om de kwaliteit en interactie te waarborgen. Meld u dus snel aan als u zeker wilt zijn van uw deelname.

  We laten u onder meer zien hoe het zaaksysteem werkt, hoe de implementatie in zijn werk gaat en welke voordelen het voor uw organisatie heeft. Aan het eind van de sessie is er ruimte om in te gaan op uw vragen.

  Na deze sessie heeft u duidelijk voor ogen of het Exxellence zaaksysteem geschikt is voor uw organisatie!

  Behoefte aan een informatiesessie op locatie? We hebben in de afgelopen maanden meerdere succesvolle sessies gedaan. Het is ook mogelijk om dit samen met u te plannen voor uw organisatie. Als u er de voorkeur aan geeft om deze sessie samen met uw collega’s te doen, kunt u dit bij uw inschrijving aangeven bij het veld “opmerkingen”. We nemen dan contact met u op voor het maken van verdere afspraken.

  Meld je hier aan voor het webinar.