Terugblik Exxperience Day 2019

Op 14 mei hield Exxellence haar jaarlijkse Exxperience Day in het Gemeentehuis van Oss.

Wij blikken terug op een geslaagde dag waar we veel van onze klanten mochten verwelkomen en waarbij kennisdeling en interactie voorop stond.

Na de openingstoespraak door Wenny Bruysters, Programmamanager van Gemeente Oss, werd er door Exxellence teruggeblikt op het afgelopen jaar. Daarin werd stil gestaan bij de oplevering van de 7.0 en 7.1, die steeds sneller verloopt. Ook werd er toegelicht hoe development de uren heeft verdeelt over compliancy, business en strategische doorontwikkeling. En is er inzicht gegeven in de functionaliteiten en keuzes voor 7.1 en 7.2.

Vervolgens werd de blik gericht op de toekomst en is ‘Ellen’ gepresenteerd. Ellen is als taakgerichte applicatie inzetbaar voor optimale ondersteuning van de werkzaamheden. Nu al beschikbaar zijn ‘Ellen ruimt op’, die het KCS Live en KCS mobiel voor de buitendienst vervangt. Samen met gebruikers willen wij vorm gaan geven aan de volgende Ellen’s. Meer weten, bekijk dan de presentatie.

Daarna kreeg Daniël Prins van onze zusteronderneming VeloA het woord. Met zijn ervaring vanuit ODRU nam hij de aanwezigen mee in de laatste ontwikkelingen van de DSO en Omgevingswet. Nadat hij het landschap had geschetst, werd er vanuit het publiek de vraag gesteld wat dit dan betekent voor Exxellence. Hierop werd de visie van Exxellence gedeeld inclusief een oproep voor deelnemers aan een pilot met ons.

Tenslotte mocht ook het begrip Common Ground niet ontbreken. Gastspreker Lazo Bozarov, Programmamanager Digitalisering van Gemeente Utrecht, en lid van het Taskforce Samen Organiseren (VNG) vertelde samen met Anton Boerma, software architect bij Exxellence, over deze stapsgewijze ontwikkeling van een nieuwe, toekomstbestendige gemeentelijke ICT-infrastructuur.

Na een heerlijke lunch konden onze klanten diverse demonstraties bijwonen. Deze gaven inzicht in de laatste ontwikkelingen van Ellen, Batchverwerking, DataDistributie, Efficiënt werken met ValidSign en Bewerken document en de koppeling van de Exxellence Suite met NHRAan het eind van de dag werd de dag nog samengevat met een quiz en werd er nog even nagepraat bij de borrel.

Exxperience day 2020

Indien u aanwezig was bij de Exxperience day zijn we benieuwd wat u van de dag vond. Laat hier uw mening achter. Wij willen al onze klanten bedanken voor hun aanwezigheid. Wij kijken terug op een geslaagde dag en blikken alvast vooruit naar volgend jaar. Graag tot dan!