Exxellence feliciteert Utrecht met livegang Exxellence Suite 7.0!

Na gemeente Maastricht is ook gemeente Utrecht sinds zaterdag 24 november live gegaan met de nieuwste versie van de Exxellence Suite: versie 7.0. Met de nieuwste 7.0 versie van de Suite is Utrecht nóg beter in staat de interactie tussen inwoner en gemeente te verbeteren. Ook is het Klantcontactsysteem uitgebreid met nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

Maar er is meer:

COMPLIANCY

Versie 7.0 is een toekomstbestendig zaaksysteem met een duidelijke focus op compliancy. Certificeringen (TPM en NEN2082) en het volledig voldoen aan AVG zijn daarin goede voorbeelden. Door zowel de aspecten ‘privacy by design’ en ‘privacy by default’ toe te passen binnen de oplossing, is Exxellence Suite volledig ingespeeld op huidige ontwikkelingen én toekomstige veranderingen.

SCHAALBAAR

De grootste wijziging van de Exxellence Suite is te vinden onder de motorkap, waar de gehele architectuur van onze oplossing verbeterd is. De technische architectuur biedt overheden een schaalbare oplossing waarbij performance en user experience continu gemonitord en opgeschaald kunnen worden. Door de upgrade van het  ZaakSysteem  heeft de gebruiker sneller alle relevante informatie van de inwoner beschikbaar. Hiermee worden zaken op een snelle en efficiënte wijze afgehandeld waardoor de dienstverlening richting inwoners verbetert.

INWONER IN DE REGIE

De inwoner wil steeds meer in regie zijn over zijn of haar eigen data en zaken. Dat zie je ook terug in de uitbreiding van het Digitaal Loket. Aan dit Loket is de tweewegcommunicatie toegevoegd waarmee communicatie tussen inwoner en overheid eenvoudiger, inzichtelijker en toegankelijker is geworden.  Zo ontstaat er een meer interactie tussen inwoner en overheid. Daarmee verbetert de bereikbaarheid van de overheid én – nog belangrijker – de tevredenheid van de inwoner.

Meer weten over onze nieuwste suite? Kijk op onze website of neem contact op met ons salesteam via sales@exxellence.nl of bel ons op 074 259 40 08