Eindgebruikerstraining Exxellence KlantContactSysteem

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

WERK VLEKKELOOS MET HET EXXELLENCE KLANTCONTACTSYSTEEM!

Deze eindgebruikerstraining is vooral bestemd voor medewerkers van uw KlantContactCentrum en mensen die met het KlantContactSysteem werken. Het grootste gedeelte van de training staat in het teken van het KlantContactSysteem uit de Exxellence Suite. In de training leren mensen:

  • Werken met het KlantContactSysteem van Exxellence;
  • de Exxellence Suite en haar verschillende componenten, waaronder: KCS, KennisBank, DigitaalLoket, ZaakSysteem;
  • inleiding in het zaakgericht werken met de Exxellence Suite;
  • inzicht in het proces van het klantcontact tot de afhandeling van een zaak.

DETAILS

  • Trainingsduur: 1 dag;
  • voor medewerkers KlantContactCentrum bij gemeenten en medewerkers die het KlantContactSysteem van de gemeente gebruiken;
  • kosten: 495 euro.

KLANTCONTACTEN MET EXXELLENCE

In deze klassikale training leren uw medewerkers de basis over het Exxellence KlantContactSysteem. Er komen meerdere praktijkvoorbeelden langs. Medewerkers leren bijvoorbeeld hoe inwoners of bedrijven in het systeem te vinden zijn. Ook nemen we specifieke situaties en klantgesprekken om in het systeem te verwerken. We behandelen hoe gespreksnotities aangemaakt behoren te worden, maar zien vervolgens ook hoe een zaak verder wordt doorgezet en afgehandeld in de organisatie, nadat een medewerker deze heeft aangemaakt.

DE ZAAKGERICHTE WERKWIJZE

Deze training is bestemd voor organisaties die al met een ZaakSysteem werken. De modulaire software van Exxellence maakt het mogelijk om met verschillende softwareleveranciers te werken, maar in deze training gaan wij uit van gebruikers van het Exxellence ZaakSysteem. We besteden aandacht aan mensen die dagelijks met het KlantContactSysteem te maken krijgen, om hen de handvatten te bieden om met repeterende én specifieke klantcontacten en zaken om te gaan.

Lees hier meer over het Exxellence ZaakSysteem.

Lees hier meer over het Exxellence KlantContactSysteem.

Op dit moment is deze training niet ingepland. Wilt u deze volgen? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op.