Exxellence » Elabbs

Elabbs: hét lab voor innovatieve ICT-concepten

Op het terrein van de Gasfabriek in Deventer werkt Elabbs samen met studenten, onderwijs instanties en startups aan nieuwe ontwikkelingen om klaar te zijn voor de wereld van morgen.

Hier zitten wij dicht bij alle innovaties en zo zoeken wij verbinding tussen het (semi-) overheidsdomein en technieken zoals Blockchain, Virtual Reality/Augmented Reality en Drones.

We zijn hier echter niet alleen maar met de wereld van overmorgen bezig.

Ons doel is namelijk om al deze ontwikkelingen continu te volgen en ook toe te passen op onze huidige software en dienstverlening. Ook gebruiken we de kennis die we hier opdoen om onze eigen software en dienstverlening te verbeteren en klaar te stomen voor de toekomst.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal projecten die wij vanuit ons innovatielab uitvoeren.

Voor meer informatie over de Gasfabriek zie www.degasfabriek.com.

ZaakSysteem voor Stichting Leendert Vriel

Vanuit Elabbs werken we ook aan uitbreiding van de mogelijkheden van onze huidige producten. Zo werken we sinds 2018 aan een pilot voor Stichting Leendert Vriel: een stichting die zich inzet voor aanvullende thuiszorg aan mensen in de laatste levensfase. Deze stichting gebruikt ons Exxellence ZaakSysteem voor het registreren van cliënten en het veilig aanleveren van de benodigde informatie aan de vrijwilligers.

Door ons eigen product op een andere manier in te zetten, wordt onze blik breder en blijven wij innoveren. En daar profiteren ook onze overheidsklanten van!

Health-i-care

Elabbs is partner van het Health-i-care project. Health-i-care concentreert zich op de ontwikkeling van innovatieve producten en technologieën, die de bevolking tegen infecties beschermen en antibioticaresistentie het hoofd bieden.

Binnen circa 30 consortia worden hiervoor vraaggerichte innovaties gerealiseerd. Daarbij gaat het om innovatieve en andersoortige hulpmiddelen binnen de vier werkvelden medische voorlichting & training/eHealth, diagnostiek & preventie, infectiepreventie – OneHealth, medische(e) technologie.

Elabbs is leider van één van de consortia in het werkveld ‘Medische Voorlichting & Training / eHealth’. Binnen dit consortium werken wij aan procesoptimalisatie en realtime feedback middels sensoren voor gebruik in operatiekamers.

Pilot drones voor VTH-processen en belastingen

Hoe kan Virtual Reality een rol spelen bij vergunningverlening?
En hoe kunnen we met BlockChain de processen versnellen door een reeks kenmerken van de vergunning alvast te controleren aan de hand van het omgevingsplan?

Wat gebeurt er als we drones gaan inzetten om objectkenmerken te controleren voor de Wet WOZ en de ondersteuning van VTH-processen? En als we dat koppelen aan de objectregistratie van de Exxellence Suite?

Stuk voor stuk vragen die wij onszelf stellen en waarvoor een pilot gestart zijn met diverse partners, zoals Space53.

Wilt u met ons meedenken en betrokken zijn bij deze ontwikkelingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Actueel

Terugblik Exxperience Day 2019

Terugblik Exxperience Day 2019

Op 14 mei hield Exxellence haar jaarlijkse Exxperience Day in het Gemeentehuis van Oss. Wij blikken terug op een geslaagde dag waar we veel van onze klanten mochten verwelkomen en waarbij kennisdeling en interactie voorop stond. Na de openingstoespraak door Wenny...

WEBINAR ZAAKSYSTEMEN

WEBINAR ZAAKSYSTEMEN

Is uw gemeente toe aan een nieuw zaaksysteem? Bekijk dan ook de mogelijkheden van het Exxellence zaaksysteem. Met de Exxellence Suite wordt zaakgericht werken optimaal ondersteund. De Exxellence Suite kan worden ingezet als totaaloplossing en kan eveneens aan worden...

Trainingen Academy

Trainingen Academy

 EXXELLENCE ACADEMY: ONS VOLLEDIGE AANBOD Als software-serviceorganisatie bieden wij onze partners méér dan alleen software. Wij vinden namelijk dat de inrichting van uw front- mid- en backoffice valt of staat met uw medewerkers. Wij delen onze opgedane kennis en...

‘ZTC beheer van Exxellence Suite’: iets voor u?

‘ZTC beheer van Exxellence Suite’: iets voor u?

Als u met de ZaakTypeCatalogus van Exxellence werkt weet u het als geen ander: beheerders van de ZaakTypeCatalogus (ZTC) zijn een cruciale schakel in het zaakgericht werken. Beheerders richten de ZTC in en beheren en bewaken hem voor de organisatie. In de ZTC worden...

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)